Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Jobben

Visual
Frihet og fleksibilitet

Hva drømmer du om? Ønsker du en mer fleksibel hverdag? Selv å bestemme hvordan du vil bruke din tid? Mer tid til familie og barn? Å kunne drive din egen virksomhet? Selv å bestemme arbeidstid og inntekt? Leter du etter nye utfordringer?

I Tupperware er alt dette en mulighet!
Du vil få den hjelp du trenger til å nå dine mål. Enten du velger å ha Tupperware som hobby, deltidsjobb eller fulltidsjobb. Du setter dine egne mål, og er du målrettet og motivert, kan du gjennomføre dine drømmer med Tupperware.

Bli konsulent

  • Fleksibilitet og frihet til å planlegge din dag
  • Spennende jobb på fulltid eller deltid
  • Ekstra inntekt og nye opplevelser med familie og venner
  • Salgstrening via Tupperware Academy
  • Personlig utvikling
  • Bli del av et nettverk av motiverte og engasjerte kollegaer, gjester og verter/vertinner.

Vi stiller ingen krav om utdannelse og bakgrunn, og tror på at konsulenter med forskjellig bakgrunn bidrar med forskjellige talent som styrker Tupperware. Vær en del av vår anerkjente virksomhet som selger kvalitetsprodukter.

Er du positiv og glad og trives sammen med andre mennesker er Tupperware stedet for deg. Du får en avvekslende hverdag, med en stor kontaktflate til både kunder og kollegaer. Atmosfæren er preget av godt samarbeid, lagånd og hjelpsomme kollegaer som støtter hverandre.

Tupperware er et velrenommert internasjonalt selskap, og våre produkter er kjent for sitt nyskapende og elegante design. Alle, som har Tupperware produkter i hjemmet, kjenner til kvaliteten og brukervennligheten, så det å være konsulent av et kvalitetsprodukt er enkelt.