Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett
Tilbake til resultater

Gaspacho

  • Tupperware Gaspacho

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 500 g tomater
  • 1 fedd hvitløk
  • 200 g rød paprika
  • 10 basilikumblader
  • 1/2 dl hvitvinseddik
  • 3/4 dl olivenolje
  • salt og pepper

Forberedelse

10 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Skrell tomater og hvitløk. Ta skallet av paprikaen, renskjær den og fjern frøene.

  2. Hakk først paprika, basilikum og hvitløk i Extra Chef. Tilsett tomatene og fortsett å hakke.

  3. Tilsett eddik, salt og pepper og hakk litt til. Tilsett litt vann hvis du synes konsistensen blir for tykk.   

  4. Avkjøl i kjøleskap, eller i fryseren hvis du har det travelt, og server iskald, enten som suppe med skje, eller som sunne «shots» i små shotglass.   

TIPS! Ikke kast skall og biter som ble skåret av – frys og bruk i en gryterett.