Tilbake til resultater
Kylling Ekspress I Peanøttsaus
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 5 personer
3 dl kokosmelk
125 g peanøttsmør
3 ss karri
1/2 dl melk
salt og pepper
2 fedd hvitløk
2 stilker sitrongress (kan erstattes av litt revet skall av sitron- eller lime)
750 g kyllingbryst
4 stilker koriander
Forberedelse
15 minutterTilberedning
17 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
- Skjær sitrongresstilkene i stykker à 5 cm og kyllingbrystene i strimler. Legg begge deler i MicroCook Rund 2,25 l.
- Blend kokosmelk, peanøttsmør, karri, melk, salt, pepper og hvitløk i ExtraChef. Hell blandingen over kyllingkjøttet og sitrongresstykkene i MicroCook Rund 2,25 l. Bland alt godt sammen med Slikkepott.
- Dersom det er tid til det, legg på det myke lokket tilhørende MicroCook Rund 2,25 l, og la det marinere i kjøleskapet i ca. 1 time. Smaken vil på denne måten trenge ekstra godt inn i kyllingstrimlene.
- Erstatt det myke lokket med det tilhørende harde lokket og tilbered
- i mikrobølgeovnen på 600 watt i 17 min. Rør rundt i blandingen etter 8-9 min. La retten hvile i 5 min. etter endt tilberedning.
- Pynt med hakket koriander før servering, og server med ris.