Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Kylling Ekspress I Peanøttsaus

  • Tupperware Kylling Ekspress I Peanøttsaus

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 5 personer

3 dl kokosmelk

125 g peanøttsmør

3 ss karri

1/2 dl melk

salt og pepper

2 fedd hvitløk

2 stilker sitrongress (kan erstattes av litt revet skall av sitron- eller lime)

750 g kyllingbryst

4 stilker koriander 

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

17 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Skjær sitrongresstilkene i stykker à 5 cm og kyllingbrystene i strimler. Legg begge deler i MicroCook Rund 2,25 l.
  2. Blend kokosmelk, peanøttsmør, karri, melk, salt, pepper og hvitløk i ExtraChef. Hell blandingen over kyllingkjøttet og sitrongresstykkene i MicroCook Rund 2,25 l. Bland alt godt sammen med Slikkepott.
  3. Dersom det er tid til det, legg på det myke lokket tilhørende MicroCook Rund 2,25 l, og la det marinere i kjøleskapet i ca. 1 time. Smaken vil på denne måten trenge ekstra godt inn i kyllingstrimlene.
  4. Erstatt det myke lokket med det tilhørende harde lokket og tilbered
  5. i mikrobølgeovnen på 600 watt i 17 min. Rør rundt i blandingen etter 8-9 min. La retten hvile i 5 min. etter endt tilberedning.
  6. Pynt med hakket koriander før servering, og server med ris.