Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Vanlige spørsmål | Hold deg trygg under koronavirusutbruddet

I Tupperware er vi opptatt av at konsulentene og gjestene våre skal være trygge i disse vanskelige tider. Mer enn noensinne er det viktig at vi tar vare på hverandre og de svakeste i samfunnet ved å følge retningslinjene og restriksjonene som myndighetene har innført. 

Vi ønsker å levere gode produkter som gjør hverdagen lettere, også når det skjer store forandringer i livet. Vi er alle sammen om dette når vi holder avstand fra andre mennesker for å forhindre spredningen av COVID-19. 

Vanlige spørsmål | Hold deg trygg under koronavirusutbruddet

Kan jeg fremdeles arrangere et Tupperware party?

Ja!

Tupperware partyer trenger ikke å foregå ved fysisk tilstedeværelse – det finnes mange måter å møtes på online gjennom sosiale medier og andre kommunikasjonsplattformer. Og det kan fortsatt være MORO – du kan jo kanskje arrangere eller bli med i et Tupperware pysjamasparty eller et Tupperware matlagingskurs på nett! :-)

Kan jeg fremdeles være vertinne/vert for et Tupperware party?

Helt klart!

Kontakt din lokale Tupperware distributør for å arrangere et online party der du kan invitere venner og familie med på moroa. Konsulenten kan foreslå forskjellige måter å møtes på; opprette et lukket Facebook arrangement, en Zoom konferansesamtale, et Facebook Messenger-treff og mer. Du vil fortsatt kunne få tak i Takkegaver og Bonusprogram gaver – se hva du kan få denne måneden!

Kan jeg delta i et Tupperware party?

Ja, selvfølgelig kan du det!

Kontakt din lokale Tupperware distributør for å bli med på et online party som de kanskje allerede arrangerer, eller du kan vurdere å bli vert/vertinne for ditt eget party med venner og familie! 

Kan jeg fremdeles kjøpe Tupperware produkter?

Selvfølgelig!

Faktisk finnes det mange produkter som kan hjelpe deg under karantenetiden; VentSmart bidrar til å holde frukt og grønnsaker ferskere i lengre tid, vi har gode løsninger for å oppbevare restemat, FreezerSmart optimaliserer oppbevaringen av frossenmat, og mye, mye mer. Ta en titt i magasinet vårt og kontakt din lokale Tupperware distributør for å bestille produkter (de skal kanskje til og med arrangere et online party som du kan bli med på!).

Vanlige spørsmål | Hold deg trygg under koronavirusutbruddet

Kan jeg fremdeles begynne å jobbe som Tupperware konsulent?

Ja!

Dette kan være en flott anledning for deg å legge ut på reisen som Tupperware konsulent; du kan få en ekstrainntekt, arbeide hjemmefra, knytte kontakter med andre og arrangere Tupperware partyer på internett. Bare fantasien setter grenser, og vi er her for å veilede deg og hjelpe deg med å komme i gang!