Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Utviklingsmuligheter

Visual

Personlig utvikling
Vi tilbyr deg de utfordringer du ønsker, og gir deg all den treningen via Tupperware Academy som skal til for at du kan skape din drømmekarriere. Vil du høre mer om hvordan du bygger din drømmekarriere? Kontakt oss nå.

Gjør drømmen om å bli leder til virkelighet
Har du ambisjonene, har vi rammeverket for hvordan du kommer videre i karrieren.
Dine ambisjoner avgjør hvor langt du vil nå. Er du en dyktig og suksessfull konsulent, som gjerne vil videre innenfor Tupperware og få større ansvar, ligger mulighetene foran deg.

Som teamleder har du ledelsesansvar for ditt eget team. Du utvikler og støtter de konsulentene du har i ditt team. Din hverdag er variert og utfordrende. Du bestemmer selv din arbeidstid og setter mål for teamet ditt og for deg selv, og resultatene gir deg ekstra fordeler bl.a. mulighet for større inntekt og for å delta i spesielle events og konferanser. Din egen innsats gir deg også mulighet til å få en flott Tupperware bil stilt til rådighet.

Å arbeide med Tupperware betyr også at dine reisedrømmer kan bli gjort til virkelighet. Du kan delta i inspirerende nordiske og internasjonale konferanser sammen med kollegaer fra hele Norden.
Vi gir deg naturligvis den utdannelsen og oppbakkingen du har behov for underveis.