Du er nettopp den vi leter etter

Klikk for å finne ut mer!

Du har utstråling

Klikk for å finne ut mer!

Hva gjør en Tupperware konsulent?

 • mosaic

Hva gjør en Tupperware konsulent?

Tupperware kan tilby deg fleksibel arbeidstid, muligheten til å tjene ekstra penger, få nye venner og få tilgang til de nyeste Tupperware produktene

show

 før noen andre! Det handler om å like det du gjør, tjene det du ønsker, føle deg verdsatt og verdifull, lære av positive og oppløftende mennesker og bli belønnet og anerkjent.

hide

Vi har alle en historie.

Jeg begynte som konsulent for snart seks år siden. Jeg var vertinne for et Tupperwareparty og konsulenten tilstede var helt fantastisk. Jeg begynte selv som konsulent kort tid etter. Siden den tid har jeg blitt mer selvsikker og utadvendt. Det sosiale aspektet er fantastisk. Det å ha det artig med kollegaene mine betyr mye for meg. Jeg lager alltid mat til gjestene mine, og gir dem inspirasjon samt tips og råd til bruk av både nye og gamle produkter. Et av mine favorittprodukter er Twist & Shake. Mitt råd til nye konsulenter er å forberede verten/vertinnen godt, det har virkelig bidratt til min suksess.

 • Susanne

  Jeg begynte i Tupperware i 2016 etter å ha arrangert et party i uke 24, fordi jeg fikk et tilbud som var umulig å avslå. Jeg fikk et superflott produkt som jeg ikke kunne kjøpe, i gave, så jeg tenkte: Hvorfor ikke prøve ut jobben? Jeg har vært i Tupperware i tre og et halvt år. Jeg får muligheten til å være min egen sjef og å sette mine egne mål uten at noen bestemmer over meg.

 • Annbritt

  Det viktigste for meg er å kunne velge når jeg vil jobbe og når jeg vil ha fri. Det er viktig for meg med tanke på både familien og helsen min.

 • Camilla

  Det viktigste i livet for meg er selvsagt barna mine, og å ha en jobb hvor jeg trives og føler meg sett – og det føler jeg i Tupperware. Tupperware gjør at man føler seg anerkjent.
  Camilla er Norges vinner av Culinary Party Stars 2019.

LA OSS KOMME I GANG.

Det tar bare et øyeblikk og du trenger ingen CV. Start i dag, så tjener du penger raskere enn du tror!

 • Trinn 1

  Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor.

 • Trinn 2

  Din nærmeste Tupperware distributør vil kontakte deg så snart som mulig.

 • Trinn 3

  Gratis å starte – gratis opplæring!

 • Trinn 4

  Du er på god vei til en vellykket karriere!