Start som Tupperware®-konsulent i dag!

Klikk for å finne ut mer!

Start som Tupperware®-konsulent i dag!

Hvordan skal ditt Tupperware® eventyr starte?

ALTERNATIV 1: OPPNÅ DITT STARTKIT

Når du selger for 1.900 kr eller mer i løpet av de første 4 ukene, så er alle produktene i startkitet ditt. Etter dette vil du begynne å tjene penger.

Startkitet ditt inneholder: VentSmart Mini 3,75 dl, Eazy Shaker 3,5 dl, Liten Slikkepott, SuperSonic® Chopper Liten
og 10 Tupperware® Magasiner 

 

ALTERNATIV 2: START UTEN STARTKIT

Om du allerede har noen av produktene, kan du velge å starte uten startkitet, og tjene penger med en gang.

Vi har alle en historie.

Anne

Nå har det gått et år og det har betydd veldig, veldig mye for meg. Jeg har utviklet meg mye som person. Jeg har lært mye nytt og jeg er blitt mye tryggere på meg selv. Jeg kan sterkt anbefale deg å ta skrittet fullt ut som konsulent. For det er på ingen måte farlig. Du får hjelp hele veien fra mange gode, nye kollegaer som du også bygger gode vennskap med. Og så er det bare utrolig gøy.

FAQ

Hva gjør en Tupperware®-konsulent?

Se for deg en jobb hvor du inspirerer andre, lager enkle oppskrifter og har det hyggelig med gjestene dine ... Dette er nøyaktig hva en Tupperware®-konsulent gjør!

En Tupperware®-konsulent viser fram og selger Tupperware®-produkter ved å snakke om produktenes funksjoner og lager oppskrifter på en Tupperware®-fest, slik at vert/vertinne og gjester får inspirasjon til , hvordan produktene våre kan gjøre hverdagen enklere.

Hvem kan bli en Tupperware®-konsulent?

Alle! Du trenger ikke å søke eller sende CV. Du trenger ikke å være utdannet selger eller kokk for å lykkes. Enten du vil ha en ekstra inntekt eller bygge en karriere, er du velkommen hos Tupperware!