Du er nettopp den vi leter etter

Klikk for å finne ut mer!

Du har utstråling

Klikk for å finne ut mer!

Hva gjør en Tupperware konsulent?

 • mosaic

Hva gjør en Tupperware konsulent?

Tupperware kan tilby deg fleksible arbeidstider, muligheten til å tjene ekstra penger, få nye venner og få tilgang til de nyeste Tupperware produktene

show

 før noen andre! Det handler om å like det du gjør, tjene det du ønsker, føle deg verdsatt og verdifull, lære av positive og oppløftende mennesker og bli belønnet og anerkjent.

hide

Vi har alle en historie.

Jeg begynte som konsulent for snart seks år siden. Jeg var vertinne for et Tupperwareparty og konsulenten tilstede var helt fantastisk. Jeg begynte selv som konsulent kort tid etter. Siden den tid har jeg blitt mer selvsikker og utadvendt. Det sosiale aspektet er fantastisk. Det å ha det artig med kollegaene mine betyr mye for meg. Jeg lager alltid mat til gjestene mine, og gir dem inspirasjon samt tips og råd til bruk av både nye og gamle produkter. Et av mine favorittprodukter er Twist & Shake. Mitt råd til nye konsulenter er å forberede verten/vertinnen godt, det har virkelig bidratt til min suksess.

 • Ida

  Jeg møter mennesker når jeg er en del av Tupperware familien, og jeg har fått mange nye venner på denne måten. Jeg elsker alt med Tupperware, spesielt alle de events vi konsulenter inviteres til. Jeg deltok i mitt første Jubilee i København for 2 år siden. Det var magisk, dører ble åpnet – deltakerne jublet, musikken fylte lokalet og jeg ble en del av dette med det samme. I dét øyeblikk, visste jeg at det var dette jeg ville gjøre resten av mitt liv. Til alle nye konsulenter jeg har bare en ting å si, ikke gi opp- du kan!!

 • Johanna

  Jeg ble introdusert til Tupperware da jeg hadde foreldrepermisjon. Timingen var perfekt – jeg hadde kommet til et punkt der jeg bare måtte ut av huset. Tupperware ga meg den muligheten. I tillegg til ekstrainntekten, oppnår jeg produkter på forskjellige måter. Jeg husker da jeg fikk det første produktet – det føltes fantastisk. Det var godt å vite at jeg fikk det produktet, for jeg hadde gjort et bra arbeid med homeparties.
  Det jeg er mest stolt av, er at jeg tok det første skrittet. Skrittet fra konsulent til å bli Teamleder. Derfor oppfordrer jeg alle til å bli en del av Tupperware, og rådet mitt er – vær deg selv, vær reell, vær ærlig og husk alltid å smile!

LA OSS KOMME I GANG.

Det tar bare et øyeblikk og du trenger ingen CV.

 • 1

  Trinn 1

  Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor.

 • 2

  Trinn 2

  Din nærmeste Tupperware distributør vil kontakte deg så snart som mulig.

 • 3

  Trinn 3

  Gratis startsett og opplæring.

 • 4

  Trinn 4

  Du er på god vei til en vellykket karriere!