Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Snacks
Tilbake til resultater

Agurkrull med cashewkrem

  • Tupperware Agurkrull med cashewkrem

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 40 personer

- 300 gr cashewnøtter

- 1 vårløk

- 2,5 ss eplesideredikk (± 45 ml)

- noen få stilker gressløk eller mynte

- salt og pepper

- 2 agurker

- ± 40 tannpirkere

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

480 minutter

Vanskelighetsgrad

Vanskelig




Fremgangsmåte

1. Legg cashewnøttene i bløt i 1 liter kaldt vann i 4-8 timer i Rundlett 1,5 l. Skjær vårløken i biter. Sil cashewnøttene grundig og bland nøttene med vårløkbitene.

2. Mal cashewnøttene og vårløken i FusionMaster Kvern med fin innsats – ned i en bolle. Mal massen én gang til med samme innsats for å få en enda mer finmalt masse.

3. Tilsett sideredikk, finhakket gressløk eller mynte, salt og pepper. Rør alt godt sammen med Slikkepott.

4. Skjær agurkene i to deler. Skjær begge halvpartene i tynne skiver på langs med Vertikal Grønnsaksskreller. Legg agurkskivene på Skjærebrett, legg ca. 1 ss (± 15 ml) med cashewkrem på hver skive og rull sammen. Fest rullen med en tannpirker. Server.

Tips! Kan brukes som en deilig forrett med litt grønn salat. Cashewkremen er også nydelig som dip, eller på ristet brød.