Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tupperware Party

Visual
Inspirerende og lærerikt

Det er utrolig inspirerende å delta som gjest eller å være vert/vertinne for en Tupperware demonstrasjon. Stilige kvalitetsprodukter som passer til en moderne og fleksibel livsstil, med enkle oppskrifter og de riktige redskaper, blir tilbudt. Samtidig er det en god anledning til å utveksle tips og ideer sammen med familie, venner, kollegaer og naboer. Vi lærer alle av hverandre og det er skikkelig gøy. Sammen kan dere delta, se og smake på maten som blir laget med de nyeste produktene fra Tupperware. De er både smarte og lekre!

Vær vert/vertinne
Vær vert/vertinne for en inspirerende og morsom demonstrasjon. Avtal dato og tidspunktet for demonstrasjonen med konsulenten. Er du interessert i bestemte produkter eller temaer? Matlaging i mikrobølgeovn? Baking, barneprodukter eller lignende? Snakk med din konsulent og bestem det som passer for deg og dine gjester.
All aktuell informasjon som du trenger til din demonstrasjon, får du fra din Tupperware konsulent, også magasiner og aktuelle løsblad.
Du inviterer venner, familie, naboer, kollegaer og bekjente hjem til deg selv til det avtalte tidspunkt.

En kveld hvor mat og sosialt samvær er i fokus
Konsulenten kommer til deg ca. ½ time før gjestene kommer, og setter frem produktene.
Når gjestene er kommet, demonstrerer konsulenten de aktuelle produktene og dere lager f.eks.den maten som dere har avtalt. Utrolig engasjerende og lærerikt! Utover produktene i magasinet, er det også noen spennende tilbud som du og dine gjester har muligheten til å kjøpe.
Du får naturligvis et flott produkt i gave som takk for at konsulenten får låne ditt hjem til demonstrasjonen. Samtidig har du muligheten til å oppnå enda flere produkter i vert/vertinne programmet. Det er alltid verdifulle og spennende Tupperware produkter.

Alle kan delta
Nyt en koselig stund sammen venner, familie og kjente som vil gi mye inspirasjon og nye enkle tips til matlaging i hverdagen. Det varer i ca. 1½ time.