Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Om oss

Visual

 

Tupperware – en historie om suksess
Tupperware er et av verdens største selskaper innenfor direktesalg. Over 3 millioner konsulenter i mer enn 81 land har skrevet Tupperware inn i forbrukernes bevissthet med unike, multifunksjonelle og profesjonelle produkter.

I 70 år har Tupperware skapt historie med enestående produkter i høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for alle. I kraft av den kontinuerlige produktutviklingen og Tupperwares dyktige konsulenter, finnes våre moderne design i de fleste hjem.

På verdensbasis holdes ca. 24 millioner demonstrasjoner med over 84 millioner gjester hvert år. Tupperwares hovedkontor ligger i Orlando, Florida, og har en omsetning på nesten 2 milliarder USD og er notert på New York Stock Exchange.