Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Party Tips

Visual
Inspirasjon til temaer

Hvordan har du lyst til at demonstrasjonen skal være? Du kjenner dine gjester best og vet hva som interesserer dem.
Snakk med din konsulent og bestem hva dere skal gjøre.

Her er et par ideer til workshops med mat

Se på eller delta med å tilberede enkle retter og etterpå får dere selvfølgelig smake på det dere har laget! En unik mulighet til å utveksle ideer med hverandre og vår konsulent, mens dere tilbereder maten sammen.

«Meals in minutes» er aktuelt for de fleste i dag. Tenk å kunne lage sunne og gode middager til hele familien på kort tid.
Vi er opptatt av riktig kosthold og møter stadig utfordringer med tiden.
Matlaging i mikrobølgeovn er et interessant tema, og vi har stadig flere nye revolusjonerende produkter til dette. En dampkoker er allerede i vårt magasin og trykkoker til mikrobølgeovn har vi i enkelte perioder til salg.
Med sin uimotståelige smak, er de fleste enige om at sjokolade er «et must». Et åpenbart valg av tema, når du vil skjemme bort deg selv og dine gjester er da sjokolade fondant.

Eple crumble, sommerlig ostekake eller gulrotkake? Hvem kan si nei til fristende kaker? Få inspirasjon til flere favorittkaker og del oppskrifter med hverandre.

Klassisk demonstrasjon?

Få inspirasjon til en enklere hverdag med en klassisk demonstrasjon, hvor konsulenten tar utgangspunkt i spesielt utvalgte produktserier eller et bredt utvalg av produkter.
F.eks.: Oppbevaring, kjøl, frys, servering og baking. Avtal hva som kan passe som tema for deg og dine gjester.