Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Ostepølser

  • Tupperware Ostepølser

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer

Farse:

  • 400 g svinebog
  • 150 g svinespekk
  • 200 g oksekjøtt med lavt fettinnhold
  • 100 g bacon
  • 150 g emmentaler
  • 0,5 dl vann
  • Svinetarm

Krydder:

  • 1–2 fedd hvitløk
  • ½ håndfull (25 ml) stekt løk
  • Pepper, salt, merian, timian

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

18 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

1. Skjær kjøtt og ost i like stykker og mal det to ganger gjennom FusionMaster Hakkemaskin med Grov skiveinnsats. Tilsett krydder I farsen og kjør alt gjennom FusionMaster en gang til, nå med Fin skiveinnsats.

2. Monter Pølseinnsatsen i Skrueinnsatsen.  Fest tarmen på Pølseinnsatsen og fyll den forsiktig med farse.

3. Trekk pølsene i en gryte med vann på  ca. 80 °C  i ca. 10 min.. Stek dem etterpå I en panne med litt varm olje.