Ostepølser
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
Farse:
- 400 g svinebog
- 150 g svinespekk
- 200 g oksekjøtt med lavt fettinnhold
- 100 g bacon
- 150 g emmentaler
- 0,5 dl vann
- Svinetarm
Krydder:
- 1–2 fedd hvitløk
- ½ håndfull (25 ml) stekt løk
- Pepper, salt, merian, timian
Forberedelse
20 minutterTilberedning
18 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
1. Skjær kjøtt og ost i like stykker og mal det to ganger gjennom FusionMaster Hakkemaskin med Grov skiveinnsats. Tilsett krydder I farsen og kjør alt gjennom FusionMaster en gang til, nå med Fin skiveinnsats.
2. Monter Pølseinnsatsen i Skrueinnsatsen. Fest tarmen på Pølseinnsatsen og fyll den forsiktig med farse.
3. Trekk pølsene i en gryte med vann på ca. 80 °C i ca. 10 min.. Stek dem etterpå I en panne med litt varm olje.