Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Brød Snacks
Tilbake til resultater

Grissini

  • Tupperware Grissini

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 5 personer

Deig:

  • 160 g/ 2,67 dl hvetemel
  • 50 g revet parmesan
  • Skallet av 1 usprøytet sitron
  • 50 g mykt smør
  • 0,6 dl kaldt vann fra springen

«Panering» (valgfri smak pr. deig emner):

  • 1 ts (5 ml) sesamfrø
  • 1 ts (5 ml) solsikkefrø
  • 1 ts (5 ml) paprikapulver
  • 1 ts (5 ml) tørket krydder
  • 1 ts (5 ml) revet ost

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

12 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

1. Bland mel med revet parmesan og sitronskall i Junior Røreskål 3 l. Rør dette sammen med det myke smøret (skal være som majones) og vannet.

2. Forvarm ovnen til 200 °C uten ovnsrist. Legg Silikon Bakeunderlag med kant på en  kald ovnsrist.

3. Sett sammen FusionMaster Hakkemaskin (Fin skive og den hvite Utskjærerviften) med Småkakeinnsats med mellomstort, rundt hull.

4. Fordel deigen i 4 emner.  Kjør første emne gjennom Trakten og press med Stempelet mens du dreier Håndtaket rundt.

5. Lag grissinistenger av alle emnene i den ønskede lengde (mellom 6 og 8 cm). Rull stengene fra hvert emne i den panering du ønsker og legg stengene på Bakeunderlaget.

6. Stek i 12 min. nederst i den forvarmerede ovnen.

7. La grissinistengene kjøles ned før servering/oppbevaring.