Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert Kake Snacks
Tilbake til resultater

No-bake sjokolade- og kokoskuler

  • Tupperware No-bake sjokolade- og kokoskuler

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 25 g mørk sjokolade
  • 50 g kokosmel
  • 50 g mascarpone
  • 25 g sukker
  • 25 g mørk sjokolade til å “lime” med
  • 12 trespyd egnet til matvarer

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

2 minutter

Hviletid

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Ta mascarponen ut av kjøleskapet, slik at den når romtemperatur.

  2. Brekk 25 g mørk sjokolade i mindre stykker og legg dem i MicroCook Kande 1 l. Sett på lokk og tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min. på 360 watt. Rør rundt og tilbered i mikrøbølgeovnen i ytterligere 45 sek. La det hvile i 1 min. og rør deretter til sjokoladen er helt smeltet. Om nødvendig, tilbered i ytterligere 20 sek.

  3. Tilsett kokosmel, mascarpone, sukker og bland straks med Deigskraber til du har en jevn masse.

  4. Plasser Silikon Mini Kuppelform i FreezerSmart Lav 2,25 l og fordel blandingen i de 24 fordypningene. Press forsiktig med baksiden av en teskje og kjøl dem i fryseren i 30 min. eller i kjøleskapet i 2 timer.

  5. Smelt 20 g sjokolade (se punkt 1) og lim deretter halvkuplene til kuler med smeltet sjokolade og sett dem på trespyd.

Mørk sjokolade blandet med den tropiske smaken av kokos og fersk mascarpone – det er en kombinasjon med futt i! Uansett om det er til din neste fest eller som en enkel ettermiddagsnack – disse sjokolade- og kokoskulene passer perfekt til begge deler, og alt du trenger, er 5 ingredienser.