Chili con carne
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 grønn paprika
- 1 jalapeño (eller chilipepper)
- 500 g tomater
- 1 ss kakaopulver
- 1 ss sukker
- 500 g kjøttdeig
- 1 boks røde kidneybønner (drenert vekt ca. 200 g)
- 1 ts salt
- Nykvernet pepper
Forberedelse
10 minutterTilberedning
13 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
Hakk løk, hvitløk, paprika og jalapeño i ExtraChef og hell det i MicroWave Trykkoker II.
Hakk tomater i ExtraChef og hell dem i trykkokeren.
Bland i de øvrige ingrediensene med Slikkepott. Legg på lokket og tilbered retten i 13 minutter i mikrobølgeovnen
ved 900 watt. La retten hvile i 10 minutter før lokket åpnes.
Server med ris og guacamole.
Vil du ha en mer krydret versjon, så tilsetter du dette etter hviletiden: 2 ss tomatpuré, chilipulver etter smak og 25 g mørk sjokolade.