Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Chili con carne

  • Tupperware Chili con carne

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 grønn paprika
  • 1 jalapeño (eller chilipepper)
  • 500 g tomater
  • 1 ss kakaopulver
  • 1 ss sukker
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 boks røde kidneybønner (drenert vekt ca. 200 g)
  • 1 ts salt
  • Nykvernet pepper

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

13 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

Hakk løk, hvitløk, paprika og jalapeño i ExtraChef og hell det i MicroWave Trykkoker II.

Hakk tomater i ExtraChef og hell dem i trykkokeren.

Bland i de øvrige ingrediensene med Slikkepott. Legg på lokket og tilbered retten i 13 minutter i mikrobølgeovnen
ved 900 watt. La retten hvile i 10 minutter før lokket åpnes.

Server med ris og guacamole.

Vil du ha en mer krydret versjon, så tilsetter du dette etter hviletiden: 2 ss tomatpuré, chilipulver etter smak og 25 g mørk sjokolade.