Søte og sprø honningkuler
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- Til deigen
- 30 g smør
- 2 ss honning
- 2 ss hvetemel
- 1 middels stort egg
- Til fyllet
- 15 g pinjekjerner, mandler eller pistasjnøtter
- 1 ss honning
- 12 grillspyd av tre
Forberedelse
15 minutterTilberedning
16 minutterHviletid
10 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Ta risten ut av ovnen og forvarm til Th 5 / 150 °C i konveksjonsmodus. Ha smøret i MicroCook Kanne 1 l, dekk til og ha i mikrobølgeovnen i 40 min. ved 360 watt. La det stå i 30 sek.
-
Ha i 2 ss honning, hvetemel, egg og bland ved hjelp av KPT visp. Legg Mini kuppelform på den kalde ovnsristen og fordel blandingen jevnt på de 24 kuplene.
-
Stek i ca. 15 min., la det deretter stå og hvile i 10 min. før du tar kulene ut av kuppelformen.
-
Hakk pinjekjernene i Herb Chopper. Ta ut bladene og ha i 1 ss honning. Sett sammen kuplene med denne blandingen og fest dem på trespyd.
En myk deigkule med et søtt og knasende fyll … Høres ikke det ut som den himmelske smaken munnen din venter på? Finn frem dine Mini kuppelfomer og overrask alle med disse søte, lille kulene!
Eller foretrekker du noe litt saltere? Da bør du ta en titt på våre tre ikke-søte varianter av minikulene.