Parmesan-, squash- og olivenkuler
Fremgangsmåte
Ingredienser
24 minikupler
- Ostekuler
- 50 g parmesan
- 4 ss mandelpulver
- 2 ss olje
- 4 ts hvetemel
- 2 eggehviter
- salt og pepper
- Squashkuler
- 40 g squash
- 20 g ost (sveitserost eller en annen hard ost)
- 2 ss olivenolje
- 1 middels stort egg
- 50 ml hvetemel
- salt og pepper
- Olivenkuler
- 30 g steinfrie svarte olivener
- 1 middels stort egg
- 2 ss olivenolje
- 1 ss melk
- 50 ml hvetemel
- 10 g parmesan
- salt og pepper
Forberedelse
10 minutterTilberedning
13 minutterHviletid
5 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Ta risten ut av ovnen og forvarm til Th 6–7 / 190 °C i konveksjonsmodus.
-
Legg alle ingrediensene fra den valgte oppskriften i Herb Chopper i den rekkefølgen som står oppgitt. Bland sammen til du har en konsistent blanding.
-
Legg SBF Mini kuppelform på den kalde ovnsristen og fordel blandingen jevnt på de 24 kuplene.
-
Stek i ca. 10 min. for minikupler med ost, og 13 min. for minikupler med ost og oliven.
-
La det stå i 5 min. før du tar det ut av formen.
-
Før minikuplene dine over på spyd, vær ekstra forsiktig med fingrene dine. Veksle Minikupler med valgfri topping når du setter sammen spydene.
Lag dine egne lekre kuler med disse raske og enkle oppskriftene. Det er tre smaker å velge mellom, og de tar bare 30 minutter å lage. Velsmakende kuler er flott som partysnacks, men de smaker også godt til lunsj. Legg et par i din Tupperware-matboks, og du er klar til å dra.
Her får du oppskriften på hvordan man lager lekre kuler med tre herlige smaker. Hver oppskrift lager nok kuler til fire personer, eller ca. 24 kuler.
Profftips: Du kan gi smak til kulene med ost, squash eller oliven ved å ha 1 ml paprikapulver, 2 ml tørr timian eller 1 ml malt spisskummen i deigen.
Hvis du er glad i søtsaker, bør du ta en titt på våre oppskrifter for «No-bake sjokolade- og kokoskuler» og «Sprø honningkuler».