Kakekrem
Fremgangsmåte
Ingredienser
1 porsjon
- 2 ss sukker
- 1 egg
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ss maisstivelse
- 2.5 dl melk
Forberedelse
10 minutterTilberedning
3 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Ha sukker, egg, vaniljesukker og maisstivelse i MicroCook Kanne 1 l. Rør godt rundt i massen med Visp, legg på lokk og tilbered i mikrobølgeovn i 20 sek på 600 watt.
-
Rør rundt i massen med Visp. Hell melken i Kannen, rør rundt igjen, sett på lokket og tilbered i mikrobølgeovnen i 1,5 min på 800 watt.
-
Ta Kannen ut av mikrobølgeovnen og rør rundt. Sett Kannen tilbake i mikrobølgeovnen med lokk på og tilbered i ytterligere 1,5 min på 800 watt.
-
Kremen har nå blitt kokt opp og er stivnet, men vaniljen er kanskje ikke helt fordelt, så rør godt igjennom.
-
1.Kjøl ned kakekremen før den benyttes som fyll mellom lagene i f.eks. en lagkake.