Deep Pan-Pizza
Fremgangsmåte
Ingredienser
1 pizza
- 260 g pizzadeig
- 3/5 dl pizzasaus
- 15 g pepperoniskiver
- 25 g revet mozzarellaost
Forberedelse
10 minutterTilberedning
18 minutterHviletid
5 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Forvarm til 200 °C med konveksjon.
-
Legg Silikon Bakeunderlang med kant på den kalde ovnsristen. Sett MicroPro Ring i midten av Silikon Bakeunderlag med kant.
-
Bruk Multikjevlen til å kjevle ut en pizzadeig i en sirkel på ca. 20 cm på en lett melet overlate.
-
Legg den utkjevlede deigen i MicroPro Ring og trykk deigen ned slik at den dekker bunnen og sidene av Pro Ring.
-
Smør pizzasaus ut over deigen og legg på pepperoniskiver. Strø over revet mozzarellaost.
-
Stek i 15–18 min på 200 °C eller til skorpen er gyllenbrun.
-
La det stå i 5 min før du tar den ut av formen.
-
Bruk Bred Palett, legg pizzaen på et skjærebrett og skjær den opp i stykker med Chef Kniv.