Basic Potetpizza
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
- Ca. 400 g ferdigkjøpt pizzadeig
- 300 g poteter
- 2 ss mascarpone
- 1 stilk stilk rosmarin
- salt og pepper
- 125 g mozzarella
- 40 g parmesanost
- 10 steinfrie oliven
Forberedelse
10 minutterTilberedning
15 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
Ta bakeristen ut av ovnen, plasser Silikon Bakeunderlag med kant på risten og varm opp ovnen til 200 °C varmluft.
Legg deigen på Silikon Bakeunderlag med kant.
Smør mascarpone på deigen, dryss med hakket rosmarin, salt og pepper.
Skrell potetene og skjær 0 eller 1 mm tynne skiver på MandoChef og fordel skivene over deigen.
Skjær skiver av mozzarella og riv parmesan på Riv & Mål og dryss det over pizzaen sammen med oliven.
Stek pizzaen i 15 minutter.
Tip:
Gjør en vri på pizzaen med bacon, pinjekjerner, chorizo eller fetaost og gjør den til DIN pizza. Du kan også rive ost på FusionMaster Rivjern.