Potet/sjokolademuffins
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser til 6 muffins
- 140 g poteter
- ½ dl vann
- 40 g mykt smør
- 1 ½ dl melis
- 2 egg
- 70 g (ca. 1 ½ dl) mel av hasselnøtter
- 1 ss kakao
- ½ dl hvetemel
- ½ ts bakepulver
- 2 ss melk
- 40 g mørk sjokolade
- 25 g grovhakkede hasselnøtter
- 2 ts vaniljesukker
Forberedelse
15 minutterTilberedning
30 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
Skrell potetene og skjær dem i mindre biter.
Hell vann og poteter i MicroCook Kanne 1 l, legg på Lokk og tilbered i 6–7 minutter på 600 watt. La det hvile i 5 minutter. Hell av vannet og mos med Grønnsakmoser.
Pisk smør og melis i ExtraChef med piskeinnsats. Tilsett ett og ett egg. Tilsett poteter, mel av hasselnøtter, kakao, mel og bakepulver og pisk igjen.
Smelt melk og sjokolade i MicroCook Kanne 1 l i ½ minutt på 600 watt. Vend det forsiktig i deigen og fordel i Silikon Cupcakeform.
Dryss med hasselnøtter og vaniljesukker og stek i 30 minutter.