Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert Kake Snacks
Tilbake til resultater

Potet/sjokolademuffins

  • Tupperware Potet/sjokolademuffins

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer
  • Ingredienser til 6 muffins
  • 140 g poteter
  • ½ dl vann
  • 40 g mykt smør
  • 1 ½ dl melis
  • 2 egg
  • 70 g (ca. 1 ½ dl) mel av hasselnøtter
  • 1 ss kakao
  • ½ dl hvetemel
  • ½ ts bakepulver
  • 2 ss melk
  • 40 g mørk sjokolade
  • 25 g grovhakkede hasselnøtter
  • 2 ts vaniljesukker

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i mindre biter.

Hell vann og poteter i MicroCook Kanne 1 l, legg på Lokk og tilbered i 6–7 minutter på 600 watt. La det hvile i 5 minutter. Hell av vannet og mos med Grønnsakmoser.

Pisk smør og melis i ExtraChef med piskeinnsats. Tilsett ett og ett egg. Tilsett poteter, mel av hasselnøtter, kakao, mel og bakepulver og pisk igjen.

Smelt melk og sjokolade i MicroCook Kanne 1 l i ½ minutt på 600 watt. Vend det forsiktig i deigen og fordel i Silikon Cupcakeform.

Dryss med hasselnøtter og vaniljesukker og stek i 30 minutter.