Salade nicoise
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
- 8 poteter
- 200 g grønne bønner
- 2 bokser tunfisk
- 1 salathode
- 2 rødløk
- 20 sorte eller grønne oliven
- 4 - 8 tomater
- 4 kokte egg
- Ansjos (kan utelates)
- Marinade:
- 1 bunt persille
- 2 ss sitronsaft
- 2 ss rødvinseddik
- 8 ss olivenolje
- 1ss sennep
- Salt og pepper
Forberedelse
10 minutterTilberedning
22 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
Hell 4 dl vann i MicroGourmet Vannbeholder, del potetene i to, legg dem i Skål, legg på Lokk og tilbered i 6 minutter. Ta ut av mikrobølgeovnen, legg bønnene i Sil, legg på lokket og tilbered i ytterligere 16 minutter. La hvile i 5 minutter.
Skyll og slyng salat i Spinning Chef. Hell alle ingrediensene til salaten unntatt egg, i en skål.
Hakk persille i Herb Chopper og rist alle ingrediensene til marinaden i Kvik Shaker 5 dl.
Hell marinaden over salaten og pynt med egg og eventuelt ansjos. Server med godt brød.
Tip:
Du kan hakke ansjosen og blande den i salaten. Du kan erstatte tunfisk med kylling.