Gresskarmuffins
Fremgangsmåte
Ingredienser
12 muffins
- 4 egg
- 250 g sukker
- 250 g smeltet smør
- 450 g gresskar
- 380 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 1 ss kanel
- Ev. pekannøtter eller valnøtter som topping
Forberedelse
5 minutterTilberedning
20 minutterHviletid
10 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Forvarm ovnen til 180 ⁰C.
-
Sett Silikon Cupcakeform på en kald ovnsrist og sett til side.
-
Rør sammen egg og sukker i Junior Rørebolle 3 l med Plast Visp II. Tilsett smør og gresskarmos. Rør sammen til deigen er jevn.
-
Bruk Slikkepott til å blande resten av ingrediensene inn i deigen.
-
Fordel deigen i Silikon Cupcakeformen og stek muffinsene i 20 minutter til de er gylne.
-
Ta muffinsene ut av ovnen ved hjelp av Silikon Ovnshansker. La kakene hvile i 10 min. før du tar dem ut av formen.
Tips! Dekorer med frosting og lag nifse halloween-cupcakes!