Thailandsk risnuddelsalat
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 250 g tynne risnudler
- 1 rød paprika
- 1 mellomstor agurk
- 300 g kokte reker eller kylling
- 8 kvister koriander
- 3 ss sesamfrø
- 45 ml riseddik
- 60 ml soyasaus
- 3 ss sesamolje
- Chilipulver eller chiliflak etter smak
Forberedelse
20 minutterHviletid
5 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Legg risnudler i Ultimate Blandebolle 3,5 l. Hell over og la nudlene være dekket med varmt vann, 60–70 °C (ikke kokende).
-
La det hvile i 5 min. La vannet renne av ved hjelp av Splash Guard. Skyll med kaldt vann og la vannet renne av på nytt.
-
Skjær paprikaen i tynne strimler. Bruk Handy Spiralizer til å lage spaghetti-spiraler av agurken. Skjær reker eller kylling i tynne strimler.
-
Bland alle ingrediensene i Ultimate Rørebolle 3,5 l sammen med de avrente risnudlene. Sett på lokket og rist godt slik at alt blir blandet.
-
Sett i kjøleskapet før servering.