Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Salat
Tilbake til resultater

Thailandsk risnuddelsalat

  • Tupperware Thailandsk risnuddelsalat ultimate-mixing-bowl-thai-rice-noodle-salad-02.jpg
  • Tupperware Thailandsk risnuddelsalat ultimate-mixing-bowl-thai-rice-noodle-salad-03.jpg

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 250 g tynne risnudler
  • 1 rød paprika
  • 1 mellomstor agurk
  • 300 g kokte reker eller kylling
  • 8 kvister koriander
  • 3 ss sesamfrø
  • 45 ml riseddik
  • 60 ml soyasaus
  • 3 ss sesamolje
  • Chilipulver eller chiliflak etter smak

Forberedelse

20 minutter

Hviletid

5 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Legg risnudler i Ultimate Blandebolle 3,5 l. Hell over og la nudlene være dekket med varmt vann, 60–70 °C (ikke kokende).

  2. La det hvile i 5 min. La vannet renne av ved hjelp av Splash Guard. Skyll med kaldt vann og la vannet renne av på nytt.

  3. Skjær paprikaen i tynne strimler. Bruk Handy Spiralizer til å lage spaghetti-spiraler av agurken. Skjær reker eller kylling i tynne strimler.

  4. Bland alle ingrediensene i Ultimate Rørebolle 3,5 l sammen med de avrente risnudlene. Sett på lokket og rist godt slik at alt blir blandet.

  5. Sett i kjøleskapet før servering.