Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Snacks
Tilbake til resultater

Mini-croissant med skinke og ost

  • Tupperware Mini-croissant med skinke og ost

Fremgangsmåte

Ingredienser

16 stk

  • 1 butterdeig
  • 1 eggeplomme
  • 15 ml melk
  • 3 skiver skinke
  • 30 g ost, f.eks. gruyère
  • Vann til å lukke croissantene

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

12 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.

  2. Fold deigen over Croissant Maker og bruk Multikjevlen for å rulle over deigen, slik at den skjæres ut i trekanter.

  3. Bruk Croissant Maker-skjeen til å skjære vekk overflødig deig fra kanten.

  4. Fordel litt vann på spissen av hver trekant slik at du kan lukke dem senere når de er fylt.

  5. Bruk Croissant Maker-skjeen til å fordele 1 skje av fyll på hver trekant.

  6. Løft deigen forsiktig fra den brede enden av trekanten, og rull den mot spissen. Jo strammere man ruller, jo bedre blir det endelige resultatet. Gjør det samme med de resterende trekantene.

  7. Plasser croissantene på Silikon Bakeunderlag med kant. Fordel dem jevnt på bakeunderlaget, siden de vil heve under bakingen.

  8. Pensle croissantene med eggeplommer ved hjelp av Bakepensel.

  9. Stek croissantene i ovnen i 10 – 12 min.