Tilbake til resultater
Is med sjokolade
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser, ca. 1 liter is
- 6 dl kremfløte
- 4 eggeplommer
- 1 dl sukker
- 1 ts vaniljesukker eller korn fra 1 vaniljestang
- Forslag til fyll:
- 50 g hakkede valnøtter
- 100 g hakket, mørk sjokolade
- 100 g revet marsipan
Forberedelse
15 minutterTilberedning
300 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
- Pisk fløten stiv i Speedy Chef II.
- Pisk eggeplommene godt sammen med sukker og vanilje.
- Vend eggemassen i kremen, vend fyllet og hell det i UltraPro Cocotte 1,8 l.
- Legg på lokket og frys i minst 5 timer.
Tips:
Bruk FusionMaster Grovt Rivjern til å rive fyllet.