Krydret eple-mocktail
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 1.25 l eplejuice
- 4 kanelstenger
- 1 klype muskat
- 1 ts malt allehånde (krydderblanding med kanel, muskat, nellik og pepper)
- Vann med kullsyre (valgfritt)
- Kant med kanelsukker
- 60 g sukker
- 1 ts malt kanel
- Vann for å dyppe kanten
Forberedelse
10 minutterHviletid
12 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Tilsett eplejuice i Serve n’ Clear 1,7 l.
-
Knekk kanelstengene i mindre biter og legg dem i kannen.
-
Tilsett muskat og knust allehånde. Bland sammen og la kannen stå i kjøleskapet over natten.
-
Kant med kanelsukker: Bland sukker og kanel. Hell over på en tallerken. Fyll Eco+ Clear Bowl 2,9 dl med vann. Dypp først kanten av Clear Tumbler 4 dl i vannet og deretter i kanelsukkeret. Gjenta med de resterende glassene. Sett glassene til side og la sukkeret stivne.
-
Hell mocktailen i glassene, server med isbiter og topp med vann med kullsyre.