Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Salat
Tilbake til resultater

Tacosalat

  • Tupperware Tacosalat

Fremgangsmåte

Ingredienser

1 personer

  • 150 g hakket kylling eller storfekjøtt
  • 1 ts tacokrydder*
  • 1/4 ts salt
  • 3 ss salsa**
  • 45 g cherrytomater
  • 35 g mais
  • 40 g paprika
  • 1 ss rødløk
  • 35 g revet ost (cheddar, Pepper Jack eller lignende)
  • 25 g salat (romaine eller isberg)
  • tortillastrimler (valgfrit)

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

8 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. I Ultimate Rørebolle 2 l, bland hakket kylling, tacokrydder og salt. Varm en stekepanne over middels høy varme, og stek deretter kjøttet i 5-8 minutter, eller til det er gjennomstekt. Sett den til side og la den avkjøle. 

  2. Hell salsaen i Universal Jar 8,25 dl, legg deretter salaten i lag, først tomater, deretter paprika, mais, stekt hakket kylling, ost, rødløk. Avslutt med salat øverst. Til slutt legger du til tortillastrimler (hvis du velger å bruke dem). 

  3. Lukk lokket og sett det i kjøleskapet til det er på tide å spise.

  4. Når du er klar til å servere, rist alle ingrediensene godt sammen. Hell salaten i en bolle eller spis den fra beholderen.

Tips:

*Du kan lage hjemmelaget tacokrydder ved å blande følgende ingredienser: 

5 ml/ca. 1 ts chilipulver

5 ml/ca. 1 ts hvitløkspulver

2 ml/ ca. ½ ts paprika

2 ml/ca. ½ ts spisskummen

2 ml/ca. ½ ts løkpulver

1 ml/ca ¼ ts kajennepepper

1 ml /ca. ¼ ts pepper

1 ml/ca. ¼ ts salt

1 ml/ca. ¼ ts oregano

**Salsa lages som beskrevet i oppskriften på klassisk salsa.