Tilbake til resultater
Italiensk urtekrydder
Fremgangsmåte
Ingredienser
2 personer
- 150 ml tørket oregano (ca. ⅔ kopp)
- 120 ml løkpulver (ca. ½ kopp)
- 75 ml tørket basilikum (ca. 5 ss)
- 75 ml tørket persille (ca. 5 ss)
- 60 ml hvitløkspulver (ca. ¼ kopp)
- 25 ml grovt kosher-salt (ca. 5 ts)
- 25 ml knuste flak av rød chili (ca. 5 ts)
Forberedelse
5 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Ha ingrediensene i en Midi Modulett, sett på lokk og rist for å blande ingrediensene.
Holder i opptil 6 måneder. Rist før bruk. Gir en deilig smak til kjøtt og grønnsaker. Fungerer også flott som gave til grillmesteren i livet ditt.