Mascarpone-mousse med pasjonsfrukt og marengs
Fremgangsmåte
Ingredienser
1 personer
- 45 g mascarpone (±3 ss)
- 1 eggehvite
- 15 g sukker (±1 ss)
- 1 pasjonsfrukt
- 10 g marengs
Forberedelse
10 minutterHviletid
1 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
- 
                     Rør mascarpone i en Ultimate Rørebolle 3,5 l med spatel til den er jevn. 
- 
                     Pisk eggehvite til stive topper* i Eazy Speedy på trinn1, tilsett deretter sukker og visp i 10 sekunder til. 
- 
                     Vend forsiktig den piskede eggehviten i to omganger i mascarpone. 
- 
                     Skrap ut fruktkjøttet fra pasjonsfrukten med en skje. Legg deretter mousse og pasjonsfruktkjøtt i lag i en Universal Jar 3,25 dl. Plasser i kjøleskapet i minst 1 time. 
- 
                     Når tiden er inne for å spise, strø over marengsen (i små biter). 
TIPS:
*Når du pisker små mengder som 1 eggehvite, vipp/vinkle bollen for optimalt resultat.

