Ostekake med bringebær-is
Fremgangsmåte
Ingredienser
12 personer
- Iskrem-fyll
- 300 g kremost (myknet)
- 165 g sukker
- 1 l vaniljeis (lett myknet)
- 250 g frosne bringebær (lett knust)
- Ostekake-bunn
- 170 g vanlige søte kjeks (knust)
- 140 g usaltet smør (smeltet)
- 1 klype klype salt
- Til servering
- Bringebærcoulis
- Friske bringebær og jordbær
Forberedelse
15 minutterHviletid
4Vanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Ha kremost og sukker i Ultimate Rørebolle 3,5 l og pisk blandingen jevn. Tilsett iskrem og fortsett å piske til en jevn blanding. Tilsett frosne bringebær og bland.
-
Hell blandingen i Jel Ring-bunnen og dekk til. Frys ned i 1-2 timer, eller til blandingen er stivnet.
-
Bland knuste kjeks, smeltet smør og salt til ostekakebunnen er godt blandet.
-
Fjern Jel Ring-dekselet og jevn deretter ut blandingen forsiktig på toppen av ostekakefyllet for å forme ostekakebunnen. Dekk til og sett ostekaken tilbake i fryseren i 2 timer eller til den har stivnet.
-
Skjær og server umiddelbart med bringebærcoulis og friske bær.