Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Hovedrett Dessert
Tilbake til resultater

3-retters meny med squash, kylling og crumble

  • Tupperware 3-retters meny med squash, kylling og crumble

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • Squash med basilikum
  • 1/2 fedd hvitløk
  • 3 basilikumstilker (kun bladene)
  • 350 g squash
  • 2 tomater (± 250 g)
  • 30 ml olivenolje
  • Salt og pepper
  • Kylling med oliven
  • 450 g kyllingebryst
  • 40 g mel
  • 125 g sjampinjonger
  • 125 g oliven
  • 1/2 boks hakkede tomater (± 200 g)
  • 15 ml olivenolje
  • Salt og pepper
  • Crumble med jordbær og nektariner
  • 3 nektariner (± 450 g)
  • 200 g små jordbær (eller andre røde bær)
  • 25 g rørsukker
  • 20 g mel
  • 10 g mandelmel
  • 20 g hasselnøtter
  • 10 g smør

Forberedelse

40 minutter

Tilberedning

25 minutter

Hviletid

5 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

Grønnsaker: Squash med basilikum (stor beholder)

  1. Forberedelse: 10 min.

    Finhakk skrelte hvitløk og basilikumblader. Tilsett salt og pepper og olivenolje og bland sammen.

  2. Skjær squash og tomater i tynne skiver.

  3. Legg tomat- og squashskivene lagvis i den største beholderen. Hell over basilikumblandingen.

Hovedrett: Kylling med oliven (midterste beholder)

  1. Forberedelse: 15 min.

    Skjær hvert kyllingbryst i 4 strimler og hell melet over til de er godt dekket.

  2. Hakk den vaskede soppen. Legg alle ingrediensene til oppskriften i den midterste beholderen. .

Dessert: Crumble med jordbær og nektariner (lille beholder)

  1. Ta steinen ut fra hver nektarin og skjær den i 8 båter. Plasser båtene i den minste beholderen. Skjær jordbærene i skiver og legg dem over nektarinene.

  2. Bland sukker, mel, mandelmel og smør sammen til det minner om grov sand. Dryss denne blandingen over fruktene.

  3. Stable de 3 MicroCook 3-beholdere oppå hverandre med den største nederst, deretter den midterste og til slutt den minste beholderen.

  4. Tilbered i 25 min. på 600 watt. La MicroCook 3-beholderne hvile i 5 minutter før du nyter retten.

  5. Hakk resten av hasselnøttene og dryss dem over desserten. Nyt desserten som den er eller med iskrem.

Koketid:

25 min. ved 600 watt

For å optimalisere tiden min forbereder jeg menyen min i følgende rekkefølge: Hovedrett, grønnsaker og dessert.