3-retters meny med squash, kylling og crumble
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- Squash med basilikum
- 1/2 fedd hvitløk
- 3 basilikumstilker (kun bladene)
- 350 g squash
- 2 tomater (± 250 g)
- 30 ml olivenolje
- Salt og pepper
- Kylling med oliven
- 450 g kyllingebryst
- 40 g mel
- 125 g sjampinjonger
- 125 g oliven
- 1/2 boks hakkede tomater (± 200 g)
- 15 ml olivenolje
- Salt og pepper
- Crumble med jordbær og nektariner
- 3 nektariner (± 450 g)
- 200 g små jordbær (eller andre røde bær)
- 25 g rørsukker
- 20 g mel
- 10 g mandelmel
- 20 g hasselnøtter
- 10 g smør
Forberedelse
40 minutterTilberedning
25 minutterHviletid
5 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
Grønnsaker: Squash med basilikum (stor beholder)
-
Forberedelse: 10 min.
Finhakk skrelte hvitløk og basilikumblader. Tilsett salt og pepper og olivenolje og bland sammen.
-
Skjær squash og tomater i tynne skiver.
-
Legg tomat- og squashskivene lagvis i den største beholderen. Hell over basilikumblandingen.
Hovedrett: Kylling med oliven (midterste beholder)
-
Forberedelse: 15 min.
Skjær hvert kyllingbryst i 4 strimler og hell melet over til de er godt dekket.
-
Hakk den vaskede soppen. Legg alle ingrediensene til oppskriften i den midterste beholderen. .
Dessert: Crumble med jordbær og nektariner (lille beholder)
-
Ta steinen ut fra hver nektarin og skjær den i 8 båter. Plasser båtene i den minste beholderen. Skjær jordbærene i skiver og legg dem over nektarinene.
-
Bland sukker, mel, mandelmel og smør sammen til det minner om grov sand. Dryss denne blandingen over fruktene.
-
Stable de 3 MicroCook 3-beholdere oppå hverandre med den største nederst, deretter den midterste og til slutt den minste beholderen.
-
Tilbered i 25 min. på 600 watt. La MicroCook 3-beholderne hvile i 5 minutter før du nyter retten.
-
Hakk resten av hasselnøttene og dryss dem over desserten. Nyt desserten som den er eller med iskrem.
Koketid:
25 min. ved 600 watt
For å optimalisere tiden min forbereder jeg menyen min i følgende rekkefølge: Hovedrett, grønnsaker og dessert.