Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert Kake Snacks
Tilbake til resultater

Veganske Kjeks

  • Tupperware Veganske Kjeks
  • Tupperware Veganske Kjeks Vegane Cookies mit Chocolate Chunks | Tupperware Rezept
  • Tupperware Veganske Kjeks Vegane Cookies mit Chocolate Chunks | Tupperware Rezept
  • Tupperware Veganske Kjeks Vegane Cookies mit Chocolate Chunks | Tupperware Rezept
  • Tupperware Veganske Kjeks Vegane Cookies mit Chocolate Chunks | Tupperware Rezept

Fremgangsmåte

Ingredienser

15 personer

  • 125 g vegansk smør
  • 50 g hvitt sukker
  • 50 g brunt sukker
  • 1 ss vaniljesukker
  • 1 klype salt
  • 50 g eplesaus
  • 1 ss havremelk
  • 200 g mel
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts natron
  • 75-100 g biter av mørk vegansk sjokolade

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Sett sprutbeskyttelsen på EZ Mix N Store og bruk håndvispen til å røre sammen margarin, hvitt sukker, brunt sukker, vaniljesukker og salt. 

  2. Tilsett havremelk og eplesaus og miks kort slik at ingrediensene blir blandet

  3. Tilsett havremelk og eplesaus og miks kort slik at ingrediensene blir blandet

  4. Tilsett to tredjedeler av sjokoladebitene med Slikkepotten – resten sparer vi til pynt!

  5. Bruk Multi Scoop med det mellomstore hodet for å forme kuler av kjeksdeigen. Legg dem på Silikonstekeplaten med kant. La det være noen centimeter mellom hver kjeks slik at de ikke smelter sammen når de utvider seg i ovnen. 

  6. Bruk baksiden av Multi Scoop til å flate ut hver kjekskule og dryss resten av sjokoladebitene oppå.

  7. Bak 14–15 minutter i ovnen, som er forvarmet til 180 ºC.

  8. La kjeksene stå i noen minutter og løft dem deretter av ved hjelp av KPT stor stekespade.

Tips: Ikke la kjeksdeigen sette seg fast i Multi Scoop! For å unngå kliss kan du dyppe redskapet i kaldt vann mellom hver gang du former en kjeks. Akkurat som du ville gjort når du lager iskremkuler! Dette vil forhindre at deigen fester seg og lett slipper taket fra redskapet.