Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Sous vide-kyllingbryst

  • Tupperware Sous vide-kyllingbryst

Fremgangsmåte

Ingredienser

2 personer

  • 500 ml vann
  • 30 ml salt
  • 15 ml sukker
  • 2 benfrie, Skinnfrie Kyllingbryst
  • 2 fedd hvitløk
  • pepper
  • 1 citron
  • 4 kvister fersk rosmarin
  • 15 ml olivenolje

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

100 minutter

Hviletid

45 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Bland vann, salt og sukker i Ultimate Silikonpose 1,8 l eller 2,9 l. Pisk ingrediensene til sukker og salt er oppløst. Tilsett kyllingbryst, lukk posen og avkjøl i 45 min.

  2. I mellomtiden setter du sous vide-maskinen på 63,5ºC. Sørg for at posen passer langs sidene av gryten som brukes, noe som vil forhindre at posen flyter under tilberedningen.

  3. Hell væsken fra kyllingbrystene. Tørk dem med håndklær. Skyll silikonposen og tørk den godt.

  4. Gni finhakket hvitløk på begge sider av kyllingbrystene og smak til med pepper. Legg sitronskiver på begge sider av kyllingbrystene og legg dem deretter i den rene Ultimate Silikonpose 1,8 l eller 2,9 l.

  5. Ha rosmarin og olivenolje i silikonposen. Lukk posen forsiktig og klem ut så mye overflødig luft som mulig før matlaging. Det forhindrer at vann kommer inn i posen.

  6. Plasser silikonposen i vannbadet og still deretter inn timeren på 1 time og 30

  7. Varm opp en liten mengde olje i en stekepanne på middels høy varme noen minutter før tiden er ute. Stek kyllingen til den er godt brunet på begge sider, ca. 3-5 min.