Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Focaccia-sandwich

    Fremgangsmåte

    Ingredienser

    6 personer

    • Deig
    • 20 g gjær
    • 1.25 dl lunkent vann
    • 225 g hvetemel
    • 2 ss olivenolje
    • 1/2 ts salt
    • Topping
    • 200 Løk
    • 1 olivenolje
    • 50 ansjosfileter i olje
    • 1/2 oregano
    • Fyll i sandwich
    • Pesto
    • 3 håndfull ruccola
    • 8 skiver av parmaskinke
    • 300 fersk mozzarella
    • 50 soltørkede tomater
    • 1 håndfull basilikumblader

    Forberedelse

    20 minutter

    Tilberedning

    33 minutter

    Hviletid

    40 minutter

    Vanskelighetsgrad

    Middels




    Fremgangsmåte

    1. Løs opp gjæren i lunkent vann i Ultimate Mixing Bowl 3,5 liter, og tilsett deretter salt og olivenolje.

    2. Tilsett melet litt om gangen mens du rører med en Deigskrape. Elt deigen ferdig med hendene til den er glatt og elastisk.

    3. Sett lokket på Ultimate Mixing Bowl 3,5 L og blås i lokket for å slippe ut overflødig luft. La den klebrige deigen heve. Sett bollen i lunkent vann. Lokket åpnes når deigen er ferdig hevet. Dette tar ca. 20-30 minutter.

    4. Skrell løken og skjær den i skiver med MandoJunior (tykkelse 1). Ha løken i MicroCook Pot 1 l og tilsett 1 ss olivenolje. olivenolje. Sett på lokket og kok i mikrobølgeovnen i 8 min. ved 600 watt (rør om etter 4 minutter).

    5. Hak ansjoserne i SuperSonic Chopper Lille.

    6. Slå deigen raskt ned og del den i Silikonrektangler. Lag dype hull i deigen med to fingre. Tilsett løk og ansjos og dryss over oregano. La deigen heve i 20 minutter.

    7. Ta risten ut av ovnen og forvarm ovnen til 220 °C varmluft. Legg den Rektangulære Silikonformen på den kalde risten.

    8. Bag i ovnen i ca. 20-25 min. ved 220°C. Lad foccacia’en afkøle i formen i ca. 10 min., inden du tager den op. 

    9. Sandwich: Skjær brødet i mindre skiver slik at det blir passe stort til et smørbrød. Smør brødet med pesto og legg på parmaskinke, mozzarella, ruccola, soltørkede tomater og basilikum. 

    Tips: Visste du at det er mange små, enkle ting du kan gjøre for å bli en mer bærekraftig baker? Ved å bruke våre SBF Rectangular i stedet for bakeformer med engangspapir bidrar du allerede til mindre avfall. Hvis du vil ha flere ideer til hvordan du kan være mer miljøvennlig på kjøkkenet, kan du melde deg inn i vår Tupperware-klubb for null avfall.