Müslibar
Fremgangsmåte
Ingredienser
12 personer
- 150 g mandler
- 40 g sesamfrø
- 50 g solsikkekjerner
- 4 ss honning
- 160 g havregryn
- 40 g tyttebær
Forberedelse
10 minutterHviletid
1Vanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Hakk mandler i SuperSonic® Chopper Mellom.
-
Rist mandler, sesamfrø og solsikkekjerner i en panne. Tilsett honning og la det koke i ca. 1 minutt. under omrøring.
-
Ta pannen av varmen, tilsett havregryn og tyttebær og bland det sammen med Slikkepott.
-
Fyll innholdet i Silikon Donutform. Fukt eventuelt fingrene dine og bruk dem til å presse innholdet ned i formen.
-
La det avkjøles i formen i 1 time.
Tips: Oppgrader til luksusversjonen!
Smelt mørk sjokolade i MicroCook 1 l. Sett sjokoladen i mikrobølgeovnen på 600 watt i 2,5 min. Dypp müslibaren i sjokoladen eller pynt med striper av sjokolade på toppen.