Mandel marengs
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
INGREDIENSER, CA 36 STK.
- 2 eggehvite
- 3 dl melis
- 1,5 dl mandler
- 100 g smeltet sjokolade (valgfritt)
Forberedelse
10 minutterTilberedning
12 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
1 Ta risten ut av ovnen og varm ovnen opp.
2 Pisk eggehvitene lett i Speedy Chef II.
Pisk melis inn i 3 omganger, og pisk til
blandingen er blank og stiv.
3 Mal mandler til fint mandelmel på
FusionMaster Stjerne Rivjern og vend det
forsiktig i blandingen med Slikkepott.
4 Plasser Silikon Bakeunderlag med kant på
risten. Fyll Stor Sprøytepose med blandingen
og sprøyt små porsjoner á ca. 3 cm i diameter
ut på bakeunderlaget.
5 Stekes i 10-12 min. til de er litt gyldne på
toppen.