Thai Karri
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
1 ss rød karripasta
2 ss fiskesaus
2 ss soyasaus
1 ss Maizena, oppløst i soyasausen
3 dl grønnsaksbuljong
600 g mørbrad, skåret i terninger
2 løk, skåret i fire
1 rød paprika, hakket i ExtraChef
1 gul paprika, hakket i ExtraChef
1 ts salt
1 knivsodd pepper
1,5 dl kokosmelk
Forberedelse
15 minutterTilberedning
15 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
1. Bland karripasta, fiskesaus, soyasaus, maizena og grønnsaksbuljong i ExtraChef.
2. Hell det i MicroWave Trykkoker. Tilsett mørbrad, løk, paprika, salt og pepper. Rør med Slikkepott, lukk lokket og tilbered i 15 min. på 900 watt. La retten hvile i 15 min.
3. Åpne lokket og rør inn kokosmelken. Server Thai Karri med ris.