Gulasj
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 3 personer
600 g skåret storfekjøtt til gulasj
1½ ss dijonsennep
1½ ss mel
1½ ss paprikapulver
Salt og pepper
2 fedd hvitløk
1 løk
4 dl varm kyllingbuljong
1 ss konsentrert tomatpuré
Forberedelse
10 minutterTilberedning
30 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
Hell kjøttet i MicroWave Trykkoker. Vend kjøttet først
i sennep, deretter i mel og til slutt i paprika, salt og
pepper.
2. Hakk hvitløk og løk i Herb Chopper og tilsett til kjøttet.
Rør godt rundt med Slikkepott.
3. Tilsett den varme kyllingbuljongen og tomatpuré, og
rør igjen. Sørg for at kjøttet er dekket av væske. Lukk
lokket og tilbered retten i 30 minutter ved 900 watt.
La retten hvile i 15 minutter før lokket åpnes.
Server med potet.