Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Gulasj

  • Tupperware Gulasj

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 3 personer

600 g skåret storfekjøtt til gulasj
1½ ss dijonsennep
1½ ss mel
1½ ss paprikapulver
Salt og pepper
2 fedd hvitløk
1 løk
4 dl varm kyllingbuljong
1 ss konsentrert tomatpuré

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

Hell kjøttet i MicroWave Trykkoker. Vend kjøttet først
i sennep, deretter i mel og til slutt i paprika, salt og
pepper.
2. Hakk hvitløk og løk i Herb Chopper og tilsett til kjøttet.
Rør godt rundt med Slikkepott.
3. Tilsett den varme kyllingbuljongen og tomatpuré, og
rør igjen. Sørg for at kjøttet er dekket av væske. Lukk
lokket og tilbered retten i 30 minutter ved 900 watt.
La retten hvile i 15 minutter før lokket åpnes.
Server med potet.