Gulrot cupcakes
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 6 personer
INGREDIENSER, 6 STK
150 g gulrot
3 egg
6 ss brunt sukker
100 g smeltet smør
3 dl mel
1 ts bakepulver
½ ts kanel
Frosting:
25 g mykt smør
6 ss melis
1 ½ ts vaniljesukker
200 g kremost naturell
(f.eks. Philadelphia
Forberedelse
10 minutterTilberedning
20 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
1. Riv gulrøttene på Fusion-
Master med Fint Rivjern.
2. Visk egg og brunt sukker lett
og skummende.
3. Tilsett melis og visp igjen.
4. Tilsett de tørre ingrediensene,
samt gulrøttene, og rør
godt sammen.
5. Fordel røren i Silikon
Cupcakeform og stek i 20–25
minutter på 180 ⁰C.
6. Visp alle ingrediensene
sammen til frosting i Extra-
Chef. Ha det over i Sprøyteposen,
og pynt kakene når de
er avkjølt.