Tabbouleh-salaatti
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
400 g brokkoli
400 g gulrøtter
8 - 10 kvaster persille
1 sitron
3 ts sennep
1 ts honning
3 ss olivenolje
Salt og pepper
100 g solsikkekjerner
Forberedelse
15 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
1. Hakk brokkolien i 2 omganger
i ExtraChef og hell det over i en skål.
2. Hakk gulrøttene i 2 omganger
i ExtraChef og hell dem over i
skålen. Finhakk deretter persillen
og hell også dette over i skålen.
3. Press sitronen i Eazy Shaker
3,5 dl, med Saftpresser fra
Kjøkkensettet. Fjern Saftpresser og
tilsett sennep, honning, olivenolje,
salt og pepper.
4. Hell blandingen over
grønnsakene, tilsett solsikkekjerner,
og rør sammen med
Serveringsskje.
5. Riv sitronskall over retten
med Mini Rivjern, og servér.