Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett
Tilbake til resultater

Italienske Arancini

  • Tupperware Italienske Arancini

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer

300 g risotto ris

7 dl vann

35 g smør i små biter

75 g revet ost (parmesan eller emmentaler)

salt, pepper

100 g stekt kylling

75 g soltørkede tomater

40 g brødrasp

40 g revet ost (parmesan eller emmentaler)

Forberedelse

30 minutter

Tilberedning

60 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Fjern stekeristen og forvarm ovnen til 220°C varmluft.
  2. Hell ris og vann i Stor EasyRice og kok risen på 900 watt i 16min. i mikrobølgeovnen. La risen hvile i 5 min.
  3. Tilsett smør, 75 g revet ost, salt og pepper og rør rundt med Slikkepott. La risen igjen hvile i minimum 10 min., eller til den er helt avkjølet. Ikke sett den i kjøleskapet!
  4. Hakk kylling og tomater i Herb Chopper.
  5. Hakk brødrasp og 40 g revet ost i annen Herb Chopper.
  6. Benytt Surprise Party til å forme en ”Cini” med ris, fylt med en spiseskje av kylling- og tomatblandingen.
  7. Fjern ”Cini’en” fra Suprise Party, og vend den deretter i rasp- og osteblandingen.
  8. Legg Silikon Bakeunderlag med kant på den kalde stekeristen og sett ”Cini’ene” på bakeunderlaget. Stek dem i ca. 25 minutter.