Tilbake til resultater
Italienske Arancini
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
300 g risotto ris
7 dl vann
35 g smør i små biter
75 g revet ost (parmesan eller emmentaler)
salt, pepper
100 g stekt kylling
75 g soltørkede tomater
40 g brødrasp
40 g revet ost (parmesan eller emmentaler)
Forberedelse
30 minutterTilberedning
60 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
- Fjern stekeristen og forvarm ovnen til 220°C varmluft.
- Hell ris og vann i Stor EasyRice og kok risen på 900 watt i 16min. i mikrobølgeovnen. La risen hvile i 5 min.
- Tilsett smør, 75 g revet ost, salt og pepper og rør rundt med Slikkepott. La risen igjen hvile i minimum 10 min., eller til den er helt avkjølet. Ikke sett den i kjøleskapet!
- Hakk kylling og tomater i Herb Chopper.
- Hakk brødrasp og 40 g revet ost i annen Herb Chopper.
- Benytt Surprise Party til å forme en ”Cini” med ris, fylt med en spiseskje av kylling- og tomatblandingen.
- Fjern ”Cini’en” fra Suprise Party, og vend den deretter i rasp- og osteblandingen.
- Legg Silikon Bakeunderlag med kant på den kalde stekeristen og sett ”Cini’ene” på bakeunderlaget. Stek dem i ca. 25 minutter.