Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Hovedrett
Tilbake til resultater

Cannelloni med laks og tomatsaus

  • Tupperware Cannelloni med laks og tomatsaus

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer
  • 400 g laksefilet uten skinn og bein
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 1 egg
  • Salt og pepper
  • 3 ss friskhakket basilikum
  • 12 – 16 Cannelloni (eller ferske lasagneplater)
  • 2 dl ferdig tomatsaus
  • 1 dl grønnsaksbuljong

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

Monter FusionMaster Kvern med den fine hullskiven og sett Røreskål 4,5 l under.

Skjær laksen i mindre biter med U-series Kokkekniv og kvern laksen gjennom FusionMaster Kvern.

Tilsett yoghurt, egg, salt, pepper og basilikum, og vend med Slikkepott.

Skift ut den fine hullskiven med pølseinnsatsen og monter i henhold til bruksanvisningen.

Sett Cannelloni foran pølseinnsatsen og fyll pastarullene med laksefarsen. Legg dem i UltraPro Oval 2 l. Bland tomatsaus og buljong og hell det over cannellonien.

Tilbered i 15 min. i mikrobølgeovn ved 900 watt, eller 25 min i ovn ved +180°C.

Tips: Finner du ikke Cannelloni? Lag så dine egne pastaruller av ferske lasagneplater, som skjæres i mindre biter. Legg fyllet på midten av dem og legg dem i UltraPro med folden nederst.