Cannelloni med laks og tomatsaus
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
- 400 g laksefilet uten skinn og bein
- 2 ss yoghurt naturell
- 1 egg
- Salt og pepper
- 3 ss friskhakket basilikum
- 12 – 16 Cannelloni (eller ferske lasagneplater)
- 2 dl ferdig tomatsaus
- 1 dl grønnsaksbuljong
Forberedelse
15 minutterTilberedning
15 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
Monter FusionMaster Kvern med den fine hullskiven og sett Røreskål 4,5 l under.
Skjær laksen i mindre biter med U-series Kokkekniv og kvern laksen gjennom FusionMaster Kvern.
Tilsett yoghurt, egg, salt, pepper og basilikum, og vend med Slikkepott.
Skift ut den fine hullskiven med pølseinnsatsen og monter i henhold til bruksanvisningen.
Sett Cannelloni foran pølseinnsatsen og fyll pastarullene med laksefarsen. Legg dem i UltraPro Oval 2 l. Bland tomatsaus og buljong og hell det over cannellonien.
Tilbered i 15 min. i mikrobølgeovn ved 900 watt, eller 25 min i ovn ved +180°C.
Tips: Finner du ikke Cannelloni? Lag så dine egne pastaruller av ferske lasagneplater, som skjæres i mindre biter. Legg fyllet på midten av dem og legg dem i UltraPro med folden nederst.