Tilbake til resultater
Egg Med Puffet Ris og Sjokolade
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
60 g mørk sjokolade
20 g smør
35 g puffet ris
300 g vaniljeis
Forberedelse
15 minutterTilberedning
22 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
- Brekk sjokoladen i mindre biter og legg dem i MicroCook Kanne 1 l. Tilsett smør, legg lokk på og tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min og 50 sek på 360 watt. La massen hvile i 2 min og bland med Liten Slikkepott.
- Hell puffet ris i kannen og bland godt sammen med Slikkepotten til all ris er godt dekket med sjokolade.
- Sett Silikon Cocoon Form i en FreezerSmart Lav 2,25 l og fordel blandingen i de 8 fordypingene. Bruk baksiden av en spiseskje til å presse massen opp i formens fordypninger til du har oppnådd ønsket form. Sett i fryseren i 20 minutter.
- Press forsiktig skallene ut av formen og fyll dem med vaniljeis. Sett sammen to og to av skallene til du har fire egg. Oppbevar desserten i fryseren frem til servering.
- Ta eggene ut av fryseren 10 minutter før servering.