Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert
Tilbake til resultater

Egg Med Puffet Ris og Sjokolade

  • Tupperware Egg Med Puffet Ris og Sjokolade

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer

60 g mørk sjokolade

20 g smør

35 g puffet ris

300 g vaniljeis

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

22 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Brekk sjokoladen i mindre biter og legg dem i MicroCook Kanne 1 l. Tilsett smør, legg lokk på og tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min og 50 sek på 360 watt. La massen hvile i 2 min og bland med Liten Slikkepott. 
  2. Hell puffet ris i kannen og bland godt sammen med Slikkepotten til all ris er godt dekket med sjokolade.
  3. Sett Silikon Cocoon Form i en FreezerSmart Lav 2,25 l og fordel blandingen i de 8 fordypingene. Bruk baksiden av en spiseskje til å presse massen opp i formens fordypninger til du har oppnådd ønsket form. Sett i fryseren i 20 minutter.
  4. Press forsiktig skallene ut av formen og fyll dem med vaniljeis. Sett sammen to og to av skallene til du har fire egg. Oppbevar desserten i fryseren frem til servering.
  5. Ta eggene ut av fryseren 10 minutter før servering.