Tilbake til resultater
Gulrotegg Med Fløteost
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
150 gr gulrot
100 gr siktet hvetemel
75 gr brunt sukker
½ ts bakepulver (± 2 ml)
1 ts kanel (± 5 ml)
1 ts ingefærpulver (± 5 ml)
En klype salt
75 ml solsikke- eller rapsolje
2 middels store egg
100 gr fløteost
½ ts vaniljeekstrakt (± 2 ml)
100 gr sukker
50 gr smeltet smør
Forberedelse
30 minutterTilberedning
30 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 180 °C uten ventilering.
- Vask, skrell og rasp gulrøttene med Mini Rivjern.
- Ha mel, brunt sukker, bakepulver, kanel, ingefær, salt, olje og eggene i Eazy Mål & Mix N Store 1.25L, og rør for å blande med Visp til du har en tyktflytende deig. Tilsett raspede gulrøtter og rør igjen.
- Sett Silikon Bakeform Cocoon på en kald ovnsrist og fordel blandingen i de åtte fordypningene.
- Sett risten med Silikon Bakeform Cocoon på nederste rille i ovnen og stek i ca. 30 min. La dem hvile i 10 min før du tar dem ut av formen.
- Visp fløteost, vaniljeekstrakt og sukker i en ren Eazy Mål & Mix N Store. Tilsett smeltet smør og visp igjen.
- Bruk Sagtakket Universalkniv til å dele gulrotkakene horisontalt. Fyll dem og dekorer toppene med fløteost glasur.
Laget med SiliconeCocoon Form