Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert Kake
Tilbake til resultater

Gulrotegg Med Fløteost

  • Tupperware Gulrotegg Med Fløteost

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer

150 gr gulrot

100 gr siktet hvetemel

75 gr brunt sukker

½ ts bakepulver (± 2 ml)

1 ts kanel (± 5 ml)

1 ts ingefærpulver (± 5 ml)

En klype salt

75 ml solsikke- eller rapsolje

2 middels store egg 

100 gr fløteost

½ ts vaniljeekstrakt (± 2 ml)

100 gr sukker

50 gr smeltet smør

Forberedelse

30 minutter

Tilberedning

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 180 °C uten ventilering.
  2. Vask, skrell og rasp gulrøttene med Mini Rivjern.
  3. Ha mel, brunt sukker, bakepulver, kanel, ingefær, salt, olje og eggene i Eazy Mål & Mix N Store 1.25L, og rør for å blande med Visp til du har en tyktflytende deig. Tilsett raspede gulrøtter og rør igjen.
  4. Sett Silikon Bakeform Cocoon på en kald ovnsrist og fordel blandingen i de åtte fordypningene.
  5. Sett risten med Silikon Bakeform Cocoon på nederste rille i ovnen og stek i ca. 30 min. La dem hvile i 10 min før du tar dem ut av formen.
  6. Visp fløteost, vaniljeekstrakt og sukker i en ren Eazy Mål & Mix N Store. Tilsett smeltet smør og visp igjen.
  7. Bruk Sagtakket Universalkniv til å dele gulrotkakene horisontalt. Fyll dem og dekorer toppene med fløteost glasur.

Laget med SiliconeCocoon Form