Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Laks Med Sitrongress Og Fennikel

  • Tupperware Laks Med Sitrongress Og Fennikel

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 2 personer

350 g fennikel

3 cm fresk ingefær

3 ss sojasaus

2 ss olivenolje

250 g laks, uten skinn og ben

2 korte trespyd eller 1 stilk sitrongress

3 ss sesamfrø 

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

14 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Klargjør ‘hjertet’ av fennikelen ved å bruke U-series Universalkniv. Vask og skjær fine skiver på MandoChef (tykkelsesnivå 2-3). Fyll Micro Urban Beholder med 4 dl kaldt vann, legg fennikelen i Stor Sil og legg den ovenpå beholderen. Legg lokket på og tilbered i mikrobølgeovnen på 900 watt i 10 min.
  2. Skrell ingefæren og blend den godt i Herb Chopper. Tilføy sojasaus og olivenolje og blend videre. Del laksen i store biter og dekk bitene med marinaden fra Herb Chopper.
  3. Bruk trespyddene (evt. halvér sitrongresstilken og bruk de 2 stilkene som spyd) til å feste laksestykkene på. Vend spydene i sesamfrø og legg dem i Liten Sil. Sett silene ovenpå hverandre og dekk til med Lokk. Ferdiggjør retten i mikrobølgeovnen på 600 watt i 3 til 4 min. La retten hvile 5 minutter før servering.
  4. Ønskes ris til måltidet kan det enkelt lages i Micro Urban ved å benytte Rislokk og Ris Innsats