Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Salat
Tilbake til resultater

Rødbete, Rødkål Og Ingefær

  • Tupperware Rødbete, Rødkål Og Ingefær

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 5 personer

500 g rødkål

400 g rå rødbete

20 g frisk ingefær

2 hvitløksbåter

1 dl cider eller eplecidereddik

1 dl vann

salt og pepper

50 g cashewnøtter

6–8 korianderskudd 

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

13 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Skjær rødkålen i tynne skiver med MandoChef (1/ ).
  2. Skrell rødbeten og skjær i tynne juliennepinner med MandoChef (1;6).
  3. Skrell ingefæren, og rasp den med Click Series Rivjern.
  4. Skrell hvitløksbåtene, skjær dem i to og fjern den grønne kjernen.
  5. I MicroWave Fast Cooker, kombinerer du kålen, rødbeten ingefæren, hvitløken, eddiken og vannet. Sett på lokket og stek i mikrobølgeovnen i 13 min på 900 watt. La det stå i 10 min til trykket går ned.
  6. Etter at det har fått hvilt, åpner du trykkokeren, krydrer med litt salt og pepper, rører om, setter på lokket og lar det stå i 30 min.
  7. Grovhakk cashewnøttene med Herb Chopper. Kutt også opp korianderen. Bland begge med kålen og rødbeten før du serverer.
  8. Denne oppskriften er herlig når den serveres varm som en siderett med svinekjøtt, fisk, reker, fjærfe eller viltkjøtt. Den er også flott som en frisk appetittvekker eller et fullstendig vegansk måltid hvis den serveres som en kald salat.

Steketid i mikrobølgeovn: ± 13 min på 900 watt. Hviletid: 40 min