Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert
Tilbake til resultater

Vaniljeiskupler

  • Tupperware Vaniljeiskupler

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 6 personer
  • 1,3 dl kremfløte
  • 2 eggeplommer
  • 2 ss vaniljesukker (± 30 ml)
  • 6 små marengser («pikekyss») (± 20 g totalt)

Valgfri pynt: 

  • 100 g karamelliserte hasselnøtter

Forberedelse

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Pisk kald fløte stiv i Speedy Chef. Ha kremen over i en skål (f.eks. Rundlett Dessertskål 3 dl).
  2. Skyll Speedy Chef, og pisk eggeplommene og vaniljesukker i ca. 1 minutt. 
  3. Bland krem og eggedosis forsiktig sammen med en Slikkepott.
  4. Legg Silikon Kuppelform i FreezerSmart 2,25 l. Fordel blandingen i fordypningene.
  5. Press en bit marengs inn i midten av vaniljeismassen i hver fordypning. 
  6. Frys i min. 6 timer. Ta formen ut av fryseren 10 minutter før servering. 
  7. Trykk kuplene ut av formen og pynt med f.eks. karamelliserte hasselnøtter.