Tilbake til resultater
Sprø guacamolekupler
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 6 personer
2 avokadoer
4 ts sitronsaft (± 10 ml)
5–6 dråper chilisaus
Salt
24 tortillachips
Forberedelse
10 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
- Skjær avokadoene i to, fjern steinene og skrap kjøttet ut i Herb Chopper. Tilsett sitronsaft, chilisaus, salt og bland til du har en glatt og ensartet masse.
- Legg Silikoneform Mini Dome i FreezerSmart Lav 2,25 l. Fordel guacamolen i de 24 fordypningene og skrap toppen flat.
- Frys i min. 4 timer.
- Skyv kuplene ut av formen og over på hver sin tortillachip. La dem stå i romtemperatur i ca. 45 min. før servering.
Tid i fryser: 4 timer
Hviletid: 45 min
24 kupler