Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Smarte verktøy for kjøkkenorganisering

Uansett hvor stort kjøkkenet ditt er, kan det være utfordrende å holde det organisert. Fra å oppbevare essensielle kjøkkenredskaper til et lite oppbevaringsdepot: Her er alt du trenger for å ta kjøkkenorganiseringen til neste nivå.

Smarte verktøy for kjøkkenorganisering

Et sentralt sted for alle kjøkkenredskapene dine

Har du brukt mer enn to minutter på å lete desperat gjennom kjøkkenskuffene etter det ene kjøkkenredskapet som alltid forsvinner, er Organizer II det du trenger.

Den stilige beholderen passer i ethvert lite hjørne og sørger for at kjøkkenredskapene dine alltid er innenfor rekkevidde uten at den kommer i veien. Organizer II er også superenkel å rengjøre, siden hjemmeorganisering og renslighet går hånd i hånd ;)

Smarte verktøy for kjøkkenorganisering

Hold løker og poteter friske lenger

Det kan være utfordrende å finne det perfekte oppbevaringsmiljøet for potetene, særlig på mindre kjøkken. PotatoSmart gir et godt ventilert og mørkt miljø, akkurat slik potetene liker det.

OnionSmart-beholderen kan stables på eller settes ved siden av PotatoSmart, og skaper det perfekte forholdet for at både løker og hvitløker skal holde seg gode lenger. 

Supert tips: Takket være PotatoSmart ventilerte lokk og lystette design begynner ikke potetene og spire og produsere solanin. 

Smarte verktøy for kjøkkenorganisering

En miljøvennlig løsning for matrester

Det er både enkelt og miljøvennlig å separere matavfall fra restavfall, og det er nettopp det Chop Collector er designet for. #NoTimeToWaste 

Den kompakte og plassbesparende Chop Collector passer i hjørnet, over vasken eller nesten hvor som helst på kjøkkenet. Lage middag med familien? Skyv din Chop Collector over nærmeste skuff og slipp grønnsakskrellet rett oppi! Du trenger ikke å bekymre deg for rengjøringen når du er ferdig, Chop Collector sørger for at overflatene dine holder seg rene og pene, akkurat slik du vil ha dem ;-)

Supert tips: Chop Collector-lokket holder på lukten av organisk avfall, slik at kjøkkenet ditt kan dufte like herlig som alltid.