Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Bærekraftighet

For oss er bærekraftighet mer enn bare en trend. Ansvaret begynner med produksjonen.

Bærekraftig tenking og handling er to av Tupperwares grunnprinsipper. Derfor er vi svært opptatt av å lage innovative og sikre produkter av høy kvalitet som kan brukes om og om igjen.

For å oppfylle de strenge standardene for kvalitet og holdbarhet, lager vi alle produktene våre kun ved hjelp av den nyeste teknologien. Vi investerer hele tiden i forskning og utvikling av nye og mer miljøvennlige løsninger og materialer.

Bemerkelsesverdig er det at våre produkter nå går i arv fra generasjon til generasjon.

Mer enn 80 % av våre produkter produseres for det europeiske marked og blir også produsert i Europa. På den måten påvirker vi miljøet minimalt med transport.

Fabrikkene våre i Belgia, Hellas og Portugal er hypermoderne og underlagt de strengeste produksjonsstandardene.

Recycline

Avfall er ikke et alternativ for oss. Så istedenfor å kaste produkter som ikke er brukbake, resirkulerer vi dem på fabrikken. Produkter som ikke består kvalitetskontrollene på fabrikken, går igjennom resirkuleringsprosessen.

Her blir produktene først sortert, deretter blir de malt opp, renset og til slutt blir de gjort om til råmaterialer for ny produksjon. Tupperware produktene blir fremstilt etter strenge retningslinjer. Vi kan derfor kun bruke 50 % av det resirkulerte materialet kombinert med andre materialer. Vi har vår egen resirkulert produktserie; Tupperware Recycline. Denne serien inneholder produkter som f.eks. Tørkerullholdere og Flaskeholdere. Materialer som vi ikke får brukt selv, blir gitt til andre selskaper som ikke har like strenge krav til produksjonen. For eksempel lager man blomsterpotter fra vårt resirkulerte materiale.

Tupperware selges i mer enn 100 land. Produktene fremstilles av de beste råvarer og er uten polyvinylklorid (pvc), Bisfenol A (BPA) og kunstige bløtgjørende matrialer (phatalater).

Visual

Bruk helst ØKO-programmet på oppvaskmaskinen. Ved å velge 50 grader istedenfor 60 grader sparer du ca. 25 prosent av strømutgiftene.

Visual

Uansett hvor du er, bruk en vannflaske som du kan fylle opp på nytt. Dermed unngår du engangsemballasje!

Visual

I stedet for å kjøpe snacks og drikke i engangsemballasje kan du ta med deg dine egner kopper og beholdere og fylle på i dem.

Visual

Frukt, grønnsaker, tørrvarer og ferdig tilberedte måltider som oppbevares i Tupperware beholdere, holder seg ferskt lenger og ender ikke like raskt opp i søppelbøtten.

Visual

Ta med deg rester fra middagen på jobb i beholdere som kan brukes på nytt. Alltid etter din smak, samtidig som du forhindrer matavfall.

Visual

Spar på plastposer og papirposer ved alltid å ha med deg gjenbrukbare nett.

Visual

Mikrobølgeovner bruker omtrent halv-parten så mye energi som stekeovner og komfyrer. Mindre porsjoner bruker også mindre tid.

Visual

Man kan holde det rent uten å bruke kjemikalier. Mikrofiberkluter fra Tupperware kan skylles, brukes på nytt og gjør jobben uten bruk av rengjøringsmidler.